Garázdaság

2024.05.14. 11:30

Sörösüveggel vágta tarkón a lánya barátját

Felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádol egy a negyvenes éveiben járó férfit a Kaposvári Járási Ügyészség. A vádlott sörösüveggel támadt rá lánya volt élettársára.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

A férfi 2023 szeptemberében Nagybajom környékén 4-5 sör elfogyasztása után utasként utazott a lánya által vezetett autóban, amikor meglátta lánya volt élettársát, aki éppen az út mentén parkoló gépkocsijában tartózkodott. Mivel a vádlott a szakítás miatt neheztelt a férfira, megállította az autót, majd egy bontott sörösüveggel a kezében a sértett felé indult, akit provokálni kezdett, majd amikor a másik férfi egy pillanatra hátat fordított neki, nyakszirt-tájékon ütötte. A sértett a fejét ért ütéstől a földre esett és néhány másodpercre elveszítette az eszméletét, a feje vérezni kezdett. Miután a sértett magához tért, a pólóját levetve készült fogadni a vádlott újabb támadását, de ekkor a velük lévő családtagok megakadályozták a további verekedést. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfi ellen felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában