Családi programok és koncertek a hosszú hétvégén

2024.05.17. 06:55

Pünkösdi Szezonnyitó a Siófoki Nagystrandon: Ingyenes koncertek és családi programok a Balaton partján

Idén a Siófoki Nagystrand ad otthont a Pünkösdi Szezonnyitónak, ahol színes családi programok, neves koncertfellépők és számtalan szabadidős lehetőség vár mindenkit.

Hajdú Marianna

Fotó: NemA

Május 17-20. között a Siófoki Nagystrand lenyűgöző panorámájú helyszíne ad otthont a Pünkösdi Szezonnyitónak, ahol a Balaton partján vár mindenkit a nyárváró esemény. A programok között szerepelnek ingyenes koncertek, családi szórakoztató programok és légi bemutatók is.

Színes családi programok

A rendezvény különlegessége, hogy szombat délelőtt 10.00 és 11.00 óra között a Millennium Parkból induló pünkösdi ünnepi díszmenet lovas huszárok vezetésével érkezik a Nagystrandra. A szrvezők várnak mindenkit, hogy csatlakozzanak a Fő tértől a Rózsakerten át a Nagystrandig.

Neves koncertfellépők és gasztrovásár

A szezonnyitó zenei programjai a Plázs megújult nagyszínpadán kapnak helyet. Pénteken a Blahalouisiana, szombaton a Hooligans, vasárnap pedig a DJ Dominiquie bemelegítése után a TNT zenekar ad ingyenes koncertet. Emellett napközben az Iszkiri Zenekar, Tompeti és Barátai, valamint Füredi Niki is fellépnek, hogy a legkisebbek se maradjanak szórakozás nélkül.

A rendezvényen helyet kap a Pünkösdi gasztro udvar is, ahol balatoni borok és finom falatok várják a látogatókat. Sportbemutatók, szűrővizsgálatok és tanácsadások színesítik az eseményt, hogy minden korosztály megtalálja a számára ideális programot.

Légibemutató és óriás akadálypálya

A vasárnapi helikopteres légibemutató lélegzetelállító látványt ígér a víz felett, míg a kisebbeket óriás ninja akadálypálya, kreatív műhely, óriáskerék és hagyományőrző bemutatók várják. A Pünkösdi Szezonnyitó minden korosztály számára csodás feltöltődést és kikapcsolódást ígér.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában