Úszás

2021.05.20. 08:18

Az új egyéni csúcsok is tükrözik a marcali úszók jó edzésmunkáját

Sorra döntötték az egyéni rekordokat a NivoMed Egyesület sportolói az 53. Csik Ferenc Emlékversenyen. A marcaliak húsz sportolót indítottak, akik összesen tizenegy országos bajnoki szintidőt úsztak.

Klein P.

– Sportolóink 130 nevezésből 99 egyéni csúcs mellett tizenegy ob-szintet úsztak – tudtuk meg Gadányiné Lutor Mónikától, a NivoMed Egyesület edzőjétől. – Nehézséget jelentett versenyzőinknek, hogy korcsoportos értékelésre került sor, ami azt jelenti, hogy a több évjáratot értékeltek együtt. A verseny egyik kiemelkedő célja az egyesületünk részéről, hogy az alapozási időszakunk végét lezárva visszacsatolást kapjunk a befektetett munka eredményességéről és az elkövetkezendő időszakban kitűzendő céljainkról. Azt, hogy jó úton haladunk, alátámasztják az eredmények és kitűnő helyezések.

A NivoMed dobogós eredményei: 400 m vegyesúszás, női. D: 2. Gadányi Hédi, 3. Borbély Imola. 200 m pillangóúszás, férfi. A: 1. Imre Milán Juliánusz. Női. D: 2. Borbély Imola. 100 m pillangóúszás, csúcskísérlet: 1. Imre Bálint Erik, 2. Imre Milán Juliánus, 3. Gadányi Márk. 50 m hátúszás, női: D: 1. Gadányi Hédi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában