Videóval

2024.05.16. 11:30

Ütésekkel válaszolt a lekezelő stílusra

Egy kaposvári nyilvános rendezvényt követően, a korai hajnali órákban keveredett előbb szóváltásba, majd verekedésbe a három férfi.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

A Kaposvári Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a fiatal férfival szemben, aki két férfit is bántalmazott a meghirdetett programot követően.
A vád szerint a terhelt 2023 decemberében egy zenés buliban vett részt lány ismerőseivel Kaposváron, ami a kora hajnali órákig tartott és ahol alkoholt is fogyasztottak. A lányok a rendezvényen találkoztak először azokkal a férfiakkal, akikkel a programot követően a csarnok előtt beszélgetni kezdtek, majd hozzájuk csatlakozott a vádlott is. 
A terheltnek azonban nem tetszett az egyik férfi szerinte lekezelő stílusa, ezért rövid szóváltást követően többször ököllel arcon ütötte. A vádlott a barátja védelmére kelő férfit sem kímélte, mivel a terhelt arcra mért ütése következtében a sértett 109.000 forint értékű szemüvege a földre esett és összetört. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a garázda férfival szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában