LEGOLVASOTTABB »

„Trendszerű visszaszorulóban a bűnözés”

„Trendszerű visszaszorulóban a bűnözés”

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitány szerint a nyomozások eredményességi mutatói jóval az országos átlag felettiek, a közterületen elkövetett bűntények száma jelentősen csökkent. Aztán ismertette: Somogyban 2015-ben összesen 10 809 bűncselekményt regisztráltak, 2014-ben 10 189-et...

Tanítanivaló fagyis gerillamarketing Kaposváron

Mikor máskor, ha nem egy fesztivál kellős közepén, a harmincfokos nyárkezdésben és péntek délután adja ingyen a fagyit egy frissen nyitó kézműves fagylaltozó?

DRV: többen mondtak fel, vagy többnek mondtak fel?

DRV: többen mondtak fel, vagy többnek mondtak fel?

Csak a DRV-nél voltak elbocsátások, a másik négy állami tulajdonú szolgáltatónál nem, sőt, azoknál növekszik is majd a dolgozók létszáma – ezt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium válaszolta az Együtt parlamenti kérdésére.

„Ha milliók indulnak, hiába mondjuk: frankó a kerítésünk”

Válságról és a menekültekről, európai gondokról és világpolitikai játszmákról, benne hazánk és térségünk helyzetéről tartott előadást Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő, történész és politológus, a Nemzetvédelmi Egyetem tanára a Somogyi Hírlap Vállalkozói Szalonjában.

Újra fesztiválváros lett Kaposvár

Újra fesztiválváros lett Kaposvár

A korszakidéző hangulatot teremtő programok mellett művészeti kiállítások, koncertek sorakoznak fel négy nap erejéig – csütörtökön megkezdődött a minden év májusában hagyományosan megrendezett Ripől-Rónai Fesztivál a megyeszékhelyen.

Észak lekörözte délt, nem elégedett a fejlesztési biztos

Balaton | Több előre tervezett fejlesztés, beruházás jut az északi partra abból a 300 milliárd forintos keretből, amit már a jóváhagyott progrmokban látni lehet. Móring József Attila szerint ez akár a hatékonyabb lobbitevékenységnek, akár a BFT összetételének is köszönhető.

Lefújta a lakossági fórumokat a Homatech

Lefújta a lakossági fórumokat a Homatech

Kaposvár | Noha a cég eredendően tizenkét lakossági fórumot akart tartani a Kaposváron, miután a múlt pénteki, Kinizsi-lakótelepi rendezvény kevés híján botrányba fulladt, a gumifeldolgozó beruházója lefújta a sorozat további állomásait.

Festményekkel is jótékonykodnak

Mi magunk és körülöttünk... címmel nyílt meg tegnap a kaposvári Kormányhivatal Galériájában a somogyi festőművészek kiállítása, melyet a Kaposvári Rotary Club szervezett Géger Melinda művészet történész segítségével.

Török befektetővel tárgyal Kaposvár

A keleti nyitás politikájának lényeges eleme, hogy ne csak a társadalmi-, s a kulturális-, hanem a gazdasági kapcsolatok is erősödjenek – mondta Kiss Gábor Magyarország ankarai nagykövete.

Berántja a betonkeverőket a csok, éledezik az építőipar

A tartós mélyrepülés és a hosszú évekig tartó stagnálás után a vállalkozók, kivitelezők képviselői abban bíznak, hogy előbb-utóbb talán megszűnik a krónikus megrendeléshiány, s az anyagilag megterhelt lakosság végre tömegével mer belevágni a rengeteg kiadással járó otthonteremtésbe.

Bukásra ítélve: mindene ráment a „kaposvári álomra”

Hiába próbálkozott többször, több vállalkozással, minidg falakba ütközött, a vállalkozó kedvre aztán ráment a családi fészek is. Tőczik Leventét elmondása szerint nem politikai szándék vezeti. Úgy véli, Kaposváron a mentalitással van a baj: a kapzsisággal, az irigységgel, a vagyonosodási vággyal, a rosszindulattal.

Nem találtak bűncselekményt a strandfenntartó cégnél

Nem találtak bűncselekményt a strandfenntartó cégnél

Siófok | Megszüntette a nyomozást a siófoki önkormányzat tulajdonában álló Balaton-parti Kft. ügyében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, bűncselekmény hiányában. A rendőrségi határozatból az derül ki: tanúvallomásokra alapozták a nyomozás megszüntetését. A polgármester panaszt nyújt be.

Bringaút is összekötné a Balatont a Kis-Balatonnal

Ötvenöt önkormányzat, köztük Balatonberény kapott díjat az idei Kerékpárosbarát pályázaton, a következő projektjük Balatont és a Kis-Balatont kapcsolná össze.

Kirúgta Dalmosét a Siófok KC

kézi | Christian Dalmose, Daniela Piedade, Macarena Aguilar, Silje Petersen, Valentyna Salamakha és Irina Nikitina közös megegyezéssel távozik a klubtól – írja a klub hivatalos honlapja.

Gyereksereg vette be a kaposvári laktanyát

Gyereksereg vette be a kaposvári laktanyát

Páncélozott szállító harci jármű, tűzszerész robot, kézi fémkereső és repülőgép szimulátor: kiemelkedő sikert aratott a 64. Boconádi Szabó József logisztikai ezred laktanyai nyílt napja.

A magyar történelem „véres” betűs napjai a jogásznapon

„Ha 2016-ból visszatekintünk ezekre a perekre, a legnagyobb tanulság számunkra az, hogy az igazságszolgáltatást a politika miképpen kényszerítette szolgáló szerepbe. ”

Kétezer galamb piszkítja folyamatosan a belvárost

Kétezer galamb piszkítja folyamatosan a belvárost

Kaposvár | A Kaposvári Városgondnokság felmérte a galambok számát, hozzávetőlegesen 2000-2500 egyedről van szó. Ürülékük nemcsak esztétikai, de közegészségügyi problémát is jelenthet, ezért a galambokat ragadozó madaraknak csapdázzák le hálóval.

Továbbra sem érzik a rendőri figyelmet a Donnerben

Kié itt a tér? | Újra aggódniuk kell a donneri szülőknek, mert a nyárias időben ismét benépesültek a városrész utcái: a közelben lakó népes családok fiataljai megszállták a közterületeket.

Kenyérlesők

jegyzet | Valahogy nem őszinte a bánatom, amiikor arról hallok, hogy már egy budapesti pékség is azon siránkozik: azért nem tudnak több friss kenyeret a boltokba vinni, mert nincs aki megsüsse...

Maszkos demonstráció a kaposvári fesztiválmegnyitón

Maszkos demonstráció a kaposvári fesztiválmegnyitón

„Átlátunk a Szitán! Nem kérünk a gumi üzemből, Szita takarodj” – ezek a szövegek voltak olvashatók a demonstrálók plakátjain. A csendes villámcsődületet Szita Károly megnyitójára időzítették.

Kutyabarát strand: Siófok nemet mondott

A városháza előterjesztése alapján Siófok sem kívánt lemaradni Fonyód és Boglár mögött, a hivatal területet is talált erre a célra az Ezüstparton, ám a jegyző hiába lobbizott az ülésen.

Vége a strandi lopásoknak? Itt a hazai startup-újdonság

A siófoki Nagystrand homokján mutatkozik be a strandtojásnak is mondott Beachegg, egy menő strandmobilszéf, amiben a fürdőző a parton hagyhatja féltett kincseit.

Életre keltették Rippl-Rónai festményeit a virtuális térben

Életre keltették Rippl-Rónai festményeit a virtuális térben

videó | Szenzációs, három dimenziós digitális újraalkotással rukkolt elő a Kaposvári Egyetem egy másodéves hallgatója, segítségével három Rippl-Rónai képbe léphetünk be egy virtuális pillanatra.

Kigyulladt egy vegyipari cég raktára Kaposváron

Óriási füst ömlött a mosószergyártó cég raktárából szerdán kora este, a tűzoltók légzésvédelem mellett közelítették meg a helyszínt, s végül sikeresen fojtották el a lángokat.

Tizenkétezer somogyi diák nem kap iskolatejet ősztől

A kaposvári, a siófoki és a fonyódi tankerületekben a minisztérium nem támogatja az iskolatej-programot ősztől. A beszállítókat teljesen váratlanul érte a forrás csökkentése. Sok szegény gyermeknek az iskolatej az első napi élelmiszer, amit magához vesz.

Krétára nem jutott, fideszes megbízásokra milliókat költött a Klik

nol.hu | Három év alatt 221,5 millió forintot költött a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ ügyvédi megbízási díjakra. 2014-ben a szolnoki fideszes polgármester fia kapta a legnagyobb honoráriumot.

Nincs pénz a klinikán vérvizsgálatra

nol.hu | Nem kérhetnek teljes vérvizsgálatot a Semmelweis Egyetem 1-es számú belgyógyászati klinikájának szakorvosai, mert nincs rá elég pénz.

Romokban volt a TV2, amikor Andy Vajna átvette

nol.hu | Borzalmasan alakult a TV2-csoport anyagi helyzete a tavalyi évben. A cég hétfőn megjelent beszámolójából kiderül: a TV2 kötelezettségei meghaladják a 16 milliárdot.

Magyar navigáció az ázsiai piacokon

Magyar navigáció az ázsiai piacokon

nol | Alig egy évtized alatt elképesztően nagy utat járt be, s vált garázscégből az autóipari navigációk piacának megkerülhetetlen szereplőjévé az iGO Navigáció szoftvereket gyártó NNG Kft.

Szombaton is lehet állampapírt vásárolni a postákon

A Posta az első olyan több száz értékesítési pontot üzemeltető társaság, amely szombatonként is végez állampapír-forgalmazást. (x)

Roland Garros: Nadal sérülés miatt visszalépett

Roland Garros: Nadal sérülés miatt visszalépett

A kilencszeres győztes spanyol szerint eltörne a csuklója, ha folytatná a tornát.

MU: José Mourinho az új menedzser – hivatalos

A portugál szakember 2002 óta minden kinevezését követően szerzett legalább egy bajnoki címet.

BL: Egyedül a győzelem érzése tesz elégedetté – Simeone

Torres: Ez életem legfontosabb, legkülönlegesebb és legnagyobb mérkőzése.

MU: Elfelejteném az elmúlt három évet; győzni jöttem ide – Mourinho

MU: Elfelejteném az elmúlt három évet; győzni jöttem ide – Mourinho

A portugál menedzser ambícióiról beszélt, és üzent a Man. United szurkolóinak is.

Szavazás: mire megy José Mourinhóval a Man. United?

Győztesen jön ki az újabb Guardiola elleni rivalizálásából a portugál menedzser?

BL-döntő: medence, csarnok, tévészoba – itt hangol a Real

Képeken a valdebebasi főhadiszállás, ahogyan csak a kiváltságosak ismerik.

A szomszédból ajánljuk

A biztonsági őr szúrta ki a gyanúsan viselkedő lányt

teol.hu | A rendőrök egy fiatalkorú lányt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Súlyos sérülés lett a megfordulásból

bama.hu | Egy autós az 57-es úton akart megfordulni, amikor belerohantak. Ketten sérültek meg súlyosan.

Levágta a motoros lábát a kamion

bama.hu | Súlyos baleset történt szerda este Mánfánál.

Újraválasztották az MSZP vezetőit

teol.hu | Egyhangúlag, ellenszavazat nélkül újraválasztotta az Magyar Szocialista Párt (MSZP) Tolna Megyei Területi Szövetsége a május 25-én megtartott tisztújító küldöttgyűlésén dr. Harangozó Tamás megyei elnököt és Heringes Anita elnökhelyettest.

Így kell eladni az autót

Így kell eladni az autót

A nyugati módi szerinti gépjármű-értékesítésről szóló írás először az Autó-Motor 1988/13 és 14-es számában jelent meg.

Időjárás

Kaposvár

gyengén felhős
27 °C
14 °C

Programok

 • Ajánló
 • Buli, zene
 • Mozi
 • Egyéb

Napi menü RSS feed

Kapos Étterem — 7400 Kaposvár, Ady Endre utca 2.

Palócleves

Túrós tészta

Napi ajánlat: Cigánypecsenye házi hasábburgonyával + leves/sütemény

Napi sütemény: Narancsos, mandulás muffin

Előző
 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Következő

Mai horoszkóp

 • A barátság és a munkája során számos kapcsolatot köt. Sikersorozat következik életében. Szívügyek terén boldog, s bizakodó lehet.
 • A Vénusz pozitív hatására dinamikus, magabiztos, és bármilyen vállalkozásban megállja a helyét. Párkapcsolat terén vigyáznia kell, nehogy zűrzavarok keletkezzenek.
 • Sokat dolgozik. Ha fáradtságot érez, figyeljen oda magára, ne várja meg, amíg a kimerültség miatt lelassul. Baráti kapcsolatai és a szerelmi élete kedvezően alakul.
 • Jól kezdődik és jól is végződik a mai nap. Ha kellően odafigyel a pénzügyekre és az otthoni dolgaira, akkor nem kell semmilyen bonyodalomtól tartania.
 • Szorgalmasan és kitartóan dolgozik. Segítséget is kap egy fontos feladathoz. Számítson rá, hogy egész nap hajtania kell.
 • Egy peres ügyben csak veszíthet. Sokkal könnyebben kellene élnie. Családtagjai sokat segítenek abban, hogy lazábban fogja fel a problémákat.
 • Anyagi gondok nehezítik a helyzetét. Semmi sem úgy alakul, ahogyan remélte. Meggyűlhet a baja hanyag és nemtörődöm ügyintézőkkel.
 • Otthoni problémája egész nap gyötri. Tudja, hogy a dolognak minél hamarabb meg kell oldódnia, vagy pedig önnek kell orvosolnia valahogy. Ha nem kapkod, minden...
 • Tanulmányaiban kedvező fordulatra számíthat. Mindent elérhet, csak ki kell nyújtani érte a kezét. Ha vannak kapcsolatai, azt most remekül hasznosíthatja.
 • Bolygója kedvezően áll, s főként szakmai életében segíti. Legyen kezdeményező, ragadja meg a nagyszerű lehetőségeket! Pénzbevételre számíthat.
 • Szerelmi életét a Vénusz befolyásolja. Gyengédség, flört vagy hatalmas szenvedély, most mindegyikben bővelkedhet.
 • Bolygójának, a Jupiternek köszönhetően vidámság és nagyon aktív szakmai élet várható. Jó oka van a bizakodásra. Este lazítson, séta után olvasson egy könnyű...
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz
Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak

Partnereink

image
image image
image


Kalkulátorok

Bérkalkulátor
Számolja ki bruttó béréből mennyi marad
a zsebében!
Eva
Mennyit kell fizetnie az államnak? Számolja ki!
Cafeteria
Hogyan jár jobban? Ha emelkedik a bére vagy ha cafeteriát kap?

A hónap SONLÁNYai

Megyei Piactér