Közélet

2017.01.20. 11:49

Pintér Sándor jutalmazta meg a somogyi tűzoltókat

Évtizedek óta büszkén viselik az egyenruhát: az elmúlt tíz, tizenöt, húsz és negyven évben végzett munkájukért kaptak dicséretet a somogyi tűzoltók.

Harsányi Miklós

Negyven éves jubileumi jutalmat vehetett át Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatója.
Pintér Sándor belügyminiszter jutalomban részesítette a belügyi szerveknél foglalkoztatási jogviszonyban eltöltött tizenöt év után Nagy Tibor tűzoltó főhadnagyot, a kaposvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság munkatársát – tájékoztatott pénteken Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő.



A belügyminiszter tíz év után szolgálati jelet adományozott Zóka József tűzoltó zászlósnak (nagyatádi tűzoltó-parancsnokság), Molnár Róbertnek (siófoki tűzoltóság), Borondics Attila és Horváth Imre tűzoltó főtörzsőrmesterek (Barcs) tíz éve viselik a tűzoltó egyenruhát, Papp Lajos főtörzsőrmester (Siófok) 15 éve, Horváth Tamás tűzoltó főtörzsőrmester (Barcs), Peti Ferenc tűzoltó őrnagy (barcsi katasztrófavédelmi kirendeltség) és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság műveleti szolgálatának főtisztje, Balázs Róbert tűzoltó őrnagy 20 éve dolgozik a haza szolgálatában a haza tűzoltóként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!