Kék hírek, bulvár

2008.06.22. 17:48

Csányi Sándor barátai zuhantak le, három életveszélyes sérült

Csányi Sándor barátai zuhantak le Nagybajomtól nem messze, információink szerint a bankár birtoka közelében.

Sonline

A felszállás után csapódott földnek a Aerospatiale "Gazelle" típusú gép, eddig ismeretlen okból a Nagybajom külterületén lévő Mélyéger nevű erdőszélen. Az elsődleges információkkal szemben hárman életveszélyesen, egy ember pedig súlyosan sérült meg a balesetben, egy utas pedig sérülések nélkül úszta meg a balesetet.  Őket a nagybajomi tűzoltók vágták ki a roncsból. A három súlyos sérültet három kölümböző helyre: Zalaegerszegre, Pécsre és Kaposvárra szállították mentőhelikopterekkel. A területet a rendőrség körülzárta és megkezdték a helyszínelést, jelenleg várják a légügyi hatóság kiérkezését.

A helikopter Csányi Sándor tulajdonában lévő Alexand-Air Kft.-é, amely úgynevezett "szárazbérbe" adta a gépet. Ez azt jelenti, hogy a helikopter pilóta nélkül lett bérbe véve. Csányi a légijármű-kölcsönzéssel és szállítással foglalkozó céget még 2005-ben vette.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Egy Aerospatiale Gazelle típusú helikopter
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!