Kék hírek, bulvár

2009.01.20. 19:07

Hasba rúgta lányait, összeverte feleségét a brutális férj

Nyomozást rendeltek el egy kaposszerdahelyi férfi ellen, aki még hétfőn este otthonában megverte feleségét, majd brutálisan rátámadt nyolc gyermekére - tudtuk meg a kaposvári rendőrkapitányságtól. Az esztelen verekedésben az apa két lányát hasba rúgta, egyiküket földhöz vágta.

Sonline/police.kaposvar.hu

A Kaposvári Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el egy 35 éves, kaposszerdahelyi férfi ellen, aki hétfőn este Kaposszerdahelyen feleségét több alkalommal arcon, illetve nyakon ütötte házában.  A férfi a verést 8 kiskorú gyermekének jelenlétében követte el.

A kihallgatások után kiderült, hogy a férfi nem először verte meg feleségét. A házaspár hétfőn felvette a kaposszerdahelyi önkormányzatnál a gyermekek után járó gyermekvédelmi támogatás. A kapott 42 ezer forintból az édesanya vásárolni ment a boltba, férje a közeli italozóba tartott, ahol 40 ezer forintot költött el. Játékgépezett és korábbi adósságát rendezte.
A gépből nyert pénz miatt fajult verekedéssé a durva vita, mert a feleség azt kérte férjétől, ne játsszon többet. A férfi hazafelé ököllel és tenyérrel kezdte püfölni felesége fejét, de a bántalmazást otthon sem hagyta abba, sőt, később gyermekeit is brutálisan megverte. A férfi hétéves lányát arcon csapta, majd földhöz, később az ágyhoz vágta, nyolcéves lányát felpofozta, tizenegy és tizenkét éves lányait hasba rúgta, tizenhárom éves lányát többször arcon vágta ököllel.

A kaposvári nyomozók az apát őriztbe vették kiskorú veszélyeztetése és  testi sérté elköveté megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!