Kék hírek, bulvár

2014.07.23. 11:18

Egy 15 éves lány öngyilkosságát akadályozták meg a marcali rendőrök

A mentőszolgálat munkatársai tettek bejelentést a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába kedden 21 óra 16 perckor.

K.G.

Elmondták, hogy egy fiú arról tájékoztatta ügyeletüket, hogy barátnője egy internetes közösségi portálon üzenetet írt neki, miszerint öngyilkos lesz és fagyállót fog inni. A fiúnak információja volt arról, hogy hol lehetett a lány, ezt elmondta a diszpécsernek. A szolgálatban lévő marcali rendőrök felvették a kapcsolatot a bejelentővel, majd az általa említett helyre siettek. A 15 éves lányt Marcaliban egy romos háznál, a fiú útmutatása alapján megtalálták.



A lány tagadta, hogy öngyilkosságot akart volna elkövetni, elmondása szerint nem ivott semmilyen önkárosításra alkalmas folyadékot, sem más egyéb szert nem vett be. A kiskorút a mentősök megvizsgálták, majd kórházba szállították további megfigyelésre és vizsgálatok elvégzésére. Ezután az egyenruhások telefonon azonnal értesítették a lány édesanyját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!