Friss hírek

2005.12.15. 13:00

Schwarzenegger ismét a Terminátor bőrében

Az életben is annyi embert ölhet meg, mint a filmjeiben. Még 647-en várnak az ítéletére. Az amerikai sajtó máris gúnynévvel látta el az egykori színészt.

BAMA

Nem ismerek irgalmat. A gyilkosnak a saját életével kell fizetnie tettéért, hangoztatta a volt hollywoodi sztár, Arnold Schwarzenegger (58), Kalifornia jelenlegi kormányzója. Az amerikai sajtó máris elnevezte „Gouvernator”-nak, mely a Terminátor és az angol „governor” (kormányzó) szavak összevonásából született meg. Stanley „Tookie” Williams-szel már a harmadik halálra ítéltet végezték ki eddigi kormányzósága alatt. És még 647 halálra ítélt várakozik Kaliforniában. Ugyanis ez az állam egyáltalán nem kíméli a gyilkosokat a halálbüntetés 1977. novemberi visszaállítása óta. Már meg is van a következő jelölt: „Tookie” után január 17-én a 75 éves szívbeteg, vak, cukorbeteg Clarence Ray-nek kell meghalnia, aki már eddig 24 évet ült, mivel megfojtott egy 17 éves fiatalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!