Hírek

2006.09.14. 11:41

Továbbra is a Lyon a Real Madrid mumusa

Akárcsak az előző szezonhoz hasonlóan, a Real Madrid ismét kikapott az Olympique Lyontól a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitó fordulójában. A királyi gárda kizárólag kapusának köszönhette, hogy csak 2-0-s vereséget szenvedett.

BAMA

Az E csoport másik találkozóján a román Steaua Bucuresti remek első fordulós teljesítménnyel végül 1-4-et játszott az ukrán Dinamo Kijev otthonában.

Az F csoportban a FC Köbenhavn (dán) - Benfica (portugál) mérkőzésen nem esett gól, míg a másik találkozón az angol Manchester United a skót Celtic Glasgow-val birkózott meg. A skótok az első félidőben állták a sarat a MU ellen, ugyanis egyenlítőgóljuk után még rövid időre vezettek is, azonban a 2-2-es félidő után Solskjaer találatával eldőlt a meccs.

A G csoportban gólnélküli döntetlennel pontot szerezett az orosz CSZKA Moszkva az FC Porto (portugál) ellen, míg az angol Arsenal idegenben 2-1-re gyűrte le a német Hamburger SV-t. A H csoportban az olasz AC Milan könnyedén (3-0) verte az AEK Athént (görög), a belga Anderlecht pedig a hajrában nem tudta tartani egygólos előnyét a francia Lille ellen otthon, így 1-1-re végződött a találkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!