Hírek

2007.01.21. 19:48

Az elektronikus farmerek is konferenciát tartanak

A legjelentősebb hazai mezőgazdasági gépkiállítás és vásár az AGRO+MASHEXPO az idén 25. alkalommal jelentkezik a budapesti vásárközpontban 15 ezer négyzetméteren, a tavalyinál csaknem másfélszer nagyobb területen január 31-től február 3-ig.

BAMA

Várhatóan több mint 200 kiállító fogadja majd a szakembereket, gazdákat és gazdálkodókat. A gépforgalmazó és -gyártó cégek a hagyományoknak megfelelően fedett csarnokban vonultatják fel a mezőgéppiac teljes kínálatát, feladva a leckét a beruházóknak a jó döntés előkészítéséhez. A nagy márkák mellett számos kis- és középvállalkozás is bemutatja termékeit, az erőgépektől az állattartási eszközökön át minden területen. A termékkínálat mellett a vásár az ágazat szakmai kérdéseinek is fóruma a kapcsolódó rendezvények révén. Az idén nagy érdeklődésre számíthat az eFarmer Közép-Európai Konferencia, amely négy napon át zajlik majd a vásár EUházában. A konferencia címe: A közös agrárpolitika nemzeti alkalmazását segítő információs rendszerek. Az AGRO+MASEXPO termékverseny pályázatának nyerteseit a kiállítást megelőző sajtótájékoztatón hozzák nyilvánosságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!