Hírek

2007.03.08. 17:11

Három halott az ütközésben a 6-os főúton

E. Cs.

Mikrobusz és személygépkocsi karamboljában hárman meghaltak csütörtökön kora reggel a 6-os főúton, Paks-Dunakömlőd és Dunaföldvár között. A paksi tűzoltóság, valamint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 101-es kilométernél, a madocsai elágazó után a Dunaföldvár irányába tartó Honda személyautó áttért a szemközti sávba, s egy Ford Transit mikrobusszal ütközött össze.

Az autót vezető 37 éves pécsi férfi és utasa – egy 25 éves pécsi nő –, valamint a mikrobuszban hátul utazó, 43 éves dunaújvárosi férfi a helyszínen életét vesztette. A Fordban a sofőr és másik négy utasa szintén megsérült. A holttesteket, valamint a mikrobuszban elöl utazó, súlyosan sérült férfit a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A műszaki mentésben a paksi hivatásos tűzoltók, valamint az atomerőmű létesítményi tűzoltói vettek részt. 

A Tolna megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetnek egy másik személykocsi is részese volt, az autó az árokba hajtott, a benne utazók azonban nem sérültek meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!