Közélet

2007.03.25. 12:34

Kalandparkkal csalogat Zamárdi

Nem mindennapi attrakcióval, egy óriás játszótérrel várná a nyaralókat Zamárdi. A képviselő-testület támogatta az elképzelést, mely szerint a szabad strandon egy-másfél hektárnyi területen Családbarát Zamárdi Parkot hozzon létre egy helyi kötődésű, fővárosi vállalkozó.

Keszthelyi Zoltán

– A nagyobb gyerekek mellett már a legkisebbek, akár a két évesek is megtalálnának benne a szórakozási lehetőséget – mondta Csákovics Gyula polgármester, aki hozzátette: Zamárdi a családosok üdülőhelye, amihez jól illeszkedik az új beruházás. – Ez egy szabadtéri kalandpark lenne, ami kiváltaná a megszokott nyári animációt. Ez utóbbira közel egymillió forintot költöttünk csak tavaly.

A polgármester szerint az önkormányzat az első próbaév után hosszú távú, mintegy öt éves megállapodást kötne a vállalkozóval. A tervek szerint már idén nyáron megnyitná kapuit a kalandpark, mely ha beváltja a hozzá fűzött reményeket évekig működhet Zamárdiban a gyerekek örömére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!