Hírek

2007.03.25. 17:22

Előzetesben a bankrabló és az M1-es fegyveres útonállói

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Bíróság vasárnap azt a férfit, aki a gyanú szerint fegyverrel próbált meg kirabolni egy bankfiókot Budaörsön – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

BAMA

A férfi pénteken arcát sállal, fejét kapucnival eltakarva bement a pénzintézetbe, a biztonsági őrre fogta fegyverét, ám ott egy szolgálaton kívüli, ügyfélként várakozó rendőr félrelökte, megakadályozva ezzel a lövést. A meglepett bűnöző ezután futásnak eredt, a rendőr üldözőbe vette, mire a menekülő háromszor rálőtt, de a golyók célt tévesztettek. Időközben riasztották a helyi rendőröket, akik gyorsan a helyszínre értek és néhány perces üldözés után sikerült elfogniuk a bankrablót.

Szintén előzetesben van már az a két 27 éves férfi, akik még csütörtökön hajnalban támadtak meg egy pénzszállító autót az M1-es autópályán. A banditák megelőzték a páncélozott járművet, majd az egyikük a tetőablakban állva géppisztoly sorozatot adott le. Az őrök viszonozták a tüzet, ezért a támadók elmenekültek, de a lehajtónál a rendőrök elfogták őket. Igaz, a fegyver addigra eltűnt.

V.M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!