Sport

2007.04.19. 20:02

Egy győzelemre van a Kométa a döntőtől

A remek kezdés után végül szettet sem engedett a hazai csapatnak a Kométa. Idegenben is simán verte a kaposvári együttes budapesti riválisát.

Molnár Gábor

MAFC-Hartmann-Kométa-Kaposvár 0-3 (-14, -17, -22)
Budapest, 100 néző. V.: Vári, Csikós.

MAFC-Hartmann: Vocskó M. (1), Kőrösi (-), Bokor (2), Takács (5), Forgó (8), Honti (6). Csere: Németh G. (liberó), Tóth M. (9), Hoboth (1), Markovich (-), Apró (-). Vezetőedző: Vocskó György.

Kométa-Kaposvár: Chacon (2), Galesev (2), Kántor (14), Kovács Z. (2), Németh Sz. (15), Mózer (14). Csere: Molnár D. (liberó), ifjabb Laszczik (1), Bánhegyi (3), Nagy J. (4), Horváth D. (-), Czintula (2). Vezetőedző: Mészáros Péter. Edző: Zarka Péter.

Remekül kezdte a férfi röplabda-bajnokság elődöntőjének második mérkőzését a Kométa-Kaposvár csapata. A somogyiak az első technikai szünetig ötpontos előnyre tettek szert. Mózer bombája után már tíz egységre nőtt a két együttes közti különbség, a szett végére pedig Kántor bombája tett pontot. A folytatásra ugyan összeszedte magát a hazai egylet, de a parádésan játszó Németh vezérletével a második felvonást is simán hozták a vendégek. A harmadik szakaszban is becsülettel küzdöttek a fővárosiak, de erejükből csak a szoros végjáték kiharcolására futotta.

Jók: Tóth M., illetve Németh Sz., Kántor, Nagy J.
Mészáros Péter: - Nagy lépést tettünk a döntő felé.
Vocskó György: - Becsülettel helyt álltunk a nálunk sokkal erősebb Kaposvár ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!