Hírek

2007.05.17. 10:01

Nem ül egy hajóba Janics és Kovács

Mégsem indul 200 m párosban a hét végi Mol kajak-kenu Világkupán az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakos duó

BAMA

Mégsem indul 200 m párosban a hét végi Mol kajak-kenu Világkupán az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakos duó! A hírt Angyal Zoltán szövetségi kapitány jelentette be, aki később azt is elárulta: felajánlotta lemondását. "A két kiválóság egy hajóba ültetése, illetve a probléma megoldása végül meghaladta az erőmet. Innentől kezdve mit csináljak? Felajánlottam lemondásomat. A szegedi Világkupán természetesen ott leszek"- mondta a szakember.

Angyal korábban annak ellenére nevezte be a világverő párost a legrövidebb távra, hogy Janics néhány hete kivált Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatából, amelynek Kovács is tagja, így a két klasszis nem készült együtt. A kapitányi döntés miatt éles ellentét alakult ki Angyal és Fábiánné között. A hét végi Vk-n 54 hazai sportoló indul, a legfiatalabb a 17 éves Lakatos Zsolt, a legidÕ- sebb pedig a 40. életévét taposó Pulai Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!