Hírek

2007.05.24. 15:14

Már halott volt, amikor a vitorlásból a Balatonba zuhant egy fűzfői férfi

BAMA

Egy vitorlás hajóból esett a vízbe egy férfi a Balatonon, de ekkor már halott volt, közölte a somogyi rendőrség szóvivője csütörtökön, az orvos szakértői vizsgálat eredményét ismertetve. Bíró Gábor elmondta, vízi életmentésre vonultak ki szerdán délután lakossági bejelentés alapján a vízirendészeti kapitányság járőrei Balatonalmádi előtt, mert egy férfi egy vitorlásból a vízbe esett.

A perceken belül megérkező járőrök megtalálták a férfit, akit a partra szállítottak, de a kiérkező orvos már csak a halál beálltát állapította meg. Elmondta, a mentőorvos elsődleges véleménye alapján az 57 éves férfi rosszul lett, s már holtan esett a vízbe.

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a balatonfűzfői férfi halálának körülményeit. Még alig indult be a szezon, máris több áldozata van a Balatonnak. Legutóbb egy egyetemista fiatalember borult fel társaival együtt egy csónakkal a tavon. A viharban nem tudott kiúszni, s belefulladt a tóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!