Labdarúgó NB I

2024.05.13. 11:44

Elkészült a záróforduló menetrendje

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága elkészítette az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójának pontos menetrendjét, melynek értelmében vasárnap 20.15-től a már bajnok Ferencváros Újpest elleni rangadója zárja az idényt.

MW

A Ferencváros Újpest elleni rangadója zárja az idényt

Forrás: MTI

Fotó: Czagány Balázs

Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint pénteken kezdődik a forduló az MTK mezőkövesdi vendégjátékával, majd szombaton három, vasárnap pedig két összecsapást rendeznek.

A versenybizottság kiemelte: „A Labdarúgás Versenyszabályzatának (LVSZ) előírásai szerint – a versenysemlegesség megőrzése érdekében – az utolsó fordulóban egy időben kell kezdeni azokat a mérkőzéseket, amelyeknek a kimenetele befolyásolhatja a nemzetközi kupákban való indulás jogát, valamint érinti az érmes helyezésekért versenyben lévő csapatokat.”

A 33. forduló összes mérkőzését élőben közvetítik az M4 Sporton, az M4 Sport+-on, illetve az m4sport.hu-n, a szombaton 17.45-kor kezdődő három találkozó alatt körkapcsolás lesz a sportcsatornán.

A 33. forduló menetrendje:

péntek:
Mezőkövesd Zsóry–MTK Budapest 20.30 (M4 Sport)

szombat:
Paksi FC–Kisvárda Master Good 17.45 (M4 Sport)
Fehérvár FC–Diósgyőri VTK 17.45 (M4 Sport+)
Puskás Akadémia–DVSC 17.45 (m4sport.hu)

vasárnap:
Kecskeméti TE–ZTE FC 17.15 (M4 Sport+)
Ferencváros–Újpest FC 20.15 (M4 Sport)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában