Somogyi gólyahír

2024.05.18. 09:30

Itt vannak a lányok! Megszületett Rozali és Nara Szeder is

Ezen a héten elmaradt a bébibumm a kórházban.

Koszorus Rita

Fotónk illusztráció!

Május 10. és 16. között tizennyolc kisbaba látta meg a világot a Kaposi Mór Oktató Kórház szülészeti osztályán. A lányok voltak többségben ezekben a napokban, hiszen tizenegyen születtek, míg fiúk heten. 

Ezen a héten a legkisebb baba Anna volt, aki mindössze 990 grammal született, a legnagyobb bébi pedig a 4250 grammos Dorián volt az elmúlt héten született csöppségek közül. 

Népszerű volt ezen a héten a Luca keresztnév, de a divatosnak számító Bencéből is született egy és egy kisbaba az ugyancsak kedvencnek számító Hanna nevet kapta. Különleges hangzású nevekből sem volt hiány, az egyik ilyen  a keleti ortodox eredetű Zója név, melynek jelentése élet. De a dallamos Hannaróza nevet is kapta egy baba, s egy másik újszülöttet Nara Szeder névre kereszteltek szülei. Egy másik baba az olaszos Rozali nevet kapta, egy kisfiú pedig a különleges Ádin nevet kapta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában