Fotók

2024.04.23. 13:34

Négy nő szerelte le a taszári trafik késes támadóját

Ahogyan azt korábban megírtuk, késsel támadtak az eladóra egy taszári trafikban. Egy zavarodott férfi volt a támadó, akit a pszichiátriára szállítottak.

Kovács Gábor László

Délelőtt 11-kor nagy riadalom támadt a taszári lakótelepen, mert egy férfi késsel támadt az ottani trafik eladónőjére. A rendőrség a helyszínre érkezett, a tettest és a sértettet egyaránt kórházba szállították. A támadó egy szót sem szólt, csak a kolléganője nyakához tartotta a kést, mutatta az üzletvezető. Az eladónőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy eltolja a kezét, és segítségért kiabálva kimenekült a helyiségből, a támadó utána eredt. Végül mindketten elestek, miközben a hangzavarra odasietett a közeli vegyesbolt dolgozója, és az önkormányzattól is kifutott négy alkalmazott. Rászóltak, ekkor a férfi a kukába dobta a kést, és még elnézést is kért a történtekért. 

Fotók: Lang Róbert

– Ismerjük, egy aranyos, kedves bácsi, korábban biztonsági őrként dolgozott, de most táppénzen van, cukorbeteg – mondta az üzletvezető. – Itt mindenki ismeri egymást, 13 éve működünk egy zárt közösségben. A szomszédja a megmondhatója, soha sincs vele probléma, vita, egy hangos szó sem. A mentősök megmérték a cukrát, 9-es volt, amiatt nem kattanhatott be. 

A rendőrség tájékoztatása szerint a 62 éves férfit súlyos testi sértés kísérletével és garázdasággal gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy a pszichiátriára vitték be. Az eladónőt szintén kórházba szállították, mert megviselte az eset. Sérülés nem történt, a támadó nem követelte a bevételt.          

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában