Hétvégi riasztások

2024.04.29. 15:49

Sírkő borult egy nő lábára a fonyódi temetőben

Többségében szabadtéren felcsapó lángok oltásához riasztották a somogyi tűzoltókat a hétvégén.

Kovács Gábor László

Nyolc tűzeset és öt műszaki mentés szerepel a hétvégi statisztikában. Mernyén, Kaposváron, Somogyaszalóban, Lengyeltótiban, Kelevízen és Niklán is háztartási hulladékot égettek a lakók. 

A mentők kérték a balatonboglári önkormányzati tűzoltók segítségét, mert a fonyódi temetőben ráborult egy sírkő egy idős asszony lábára. A súlyos követ sikerült leemelni a sérült lábáról, ám a sírhelyek közül csak közös erővel tudták őt kihozni. 

Vasárnap délután villanyoszlopnak ütközött egy motoros Kaposváron a Bartók Béla utcában. A város hivatásos tűzoltóit is a helyszínre riasztották, akik felitatták a motorból kifolyt üzemanyagot és olajat, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Lesodródott az útról és az autópálya melletti füves területen állt meg egy személyautó az M7-esen, Balatonföldvárnál. A gépkocsi tréleren egy másik autót szállított, vontatmánya az árokba borult. A siófoki hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik a sérült járművet áramtalanították.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában