Elmérgesedett viszony

2024.05.22. 11:27

Koporsóra szerkesztette haragosa kislányának fotóját

A Kaposvári Járási Ügyészség zaklatás és személyes adattal visszaélés miatt emelt vádat egy a harmincas éveiben járó kaposvári nő ellen, aki ámokfutásba kezdett az egyik közösségi oldalon.

Kovács Gábor László

Közte és egy másik nő, egy anya és kiskorú lánya között 2023 szeptemberében haragos viszony alakult ki, és ez a szembenállás a családokra is kiterjedt. A vádlott maga is szította az ellentéteket azzal, hogy
2023 szeptembere és 2024 januárja között az egyik közösségi oldalon rendszeresen olyan nyilvános posztokat, hangfelvételeket, valamint valós idejű videófelvételeket osztott meg, amelyekben a sértettet, illetve kiskorú lányát trágár szavakkal illette, illetve félelmet keltő, gyakran a sértettek megerőszakolására irányuló kijelentéseket is tett. 

Az asszony ezen kívül a közösségi oldalról letöltött több, a kiskorú sértettről készült fényképet is, amelyet egy koporsót ábrázoló képre szerkesztett, de olyan is volt, hogy a kislány képét szexuálisan obszcén módon manipulálta, emiatt a kiskorú sértett egy idő után már nem mert iskolába menni.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a nő ellen közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában