Bringatolvajok

2024.05.14. 15:56

Lopott balatoni bringákkal üzérkedtek Pesten

Egy komáromi nőt fogtak el az almádi rendőrök Siófokon, aki pesti orgazdáknak lopkodott a Balatonon bringákat.

Koszorus Rita

Illusztráció!

Fotó: Lang Róbert

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozói derítették fel azt az ügyet, amelyben a Balatonnál lopkodtak kerékpárokat, hogy azokat Budapesten áron alul adják el. A bicikliket – a többi között – a Balatonnál lopta el egy nő és egy férfi, a Komárom-Esztergom megyei nőt Siófokon fogták el az egyenruhások. Egy ingatlantulajdonos tett bejelentést, hogy éjszaka balatonfűzfői nyaralója tárolójából két biciklit elloptak, melyek értéke eléri a félmillió forintot. 

Hasonló bűncselekmény Siófokon is történt, ott társasházi tárolókból loptak kerékpárokat. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrség látókörébe került egy Komárom-Esztergom vármegyei, 33 éves nő, akit a rendőrök Siófokon fogtak el, amint egy társasház garázsából hajtott ki a lopott értékekkel. Kiderült, hogy nem egyedül követte el a lopásokat; a 41 éves férfit Budapesten összehangolt akció keretében kapcsolták le. A nyomozók azonosították az orgazdát is, akinél háromszáz biciklit találtak miután elfogták őt is Budapesten. 

A rendőrök mindhárom tettest előállították, őrizetbe vették és a nyomozó hatóság kezdeményezte a letartóztatásukat. Nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

 

Forrás: LikeBalaton

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában