Jóság

2023.10.14. 20:00

Évek óta játékokat "felejt ott" játszótereken Kaposvár Tündérkeresztanyja

Kálmánné Kovács Kata feledékeny, de ettől lett ő a Tündérkeresztanya.

Kovács Gábor László

Már több éve saját készítésű textil játékokat és táskákat „felejt” ott Kaposvár játszóterein. Mindig boldog gyermekarcok kísérik a rátalálás örömét, és újabban kaposvári óvodákat és bölcsődéket is igyekszik meglepni az ajándékaival. Büszke az általa feltalált szeretetvarrásra, amelynek sikerét nem pénzben, hanem szeretetben tudhatja magáénak. Abban bízik, hogy másokat is inspirál, és egyre többen megértik majd az önzetlen szeretet fontosságát. Szombaton, az S Park játszóterén 9 órától várták ajándék textil táskái és játékai a gyerekeket.

 

– A gyerekek miatt csinálom, mert ők még tudnak örülni az apró dolgoknak is – mondta Kálmánné Kovács Kata. – Ha mi felnőttek is lassítanánk, észrevehetnénk aza pró kedvességek varázslatát! Amikor ősszel megkezdődik az iskola, alig marad idő a játékra. Minden szülő ide-oda rángatja a gyermekét. Futunk, rohanunk és mindig mások mondják meg, hogy mi a fontos a gyermekeink számára, hogy egy napon majd fontos és sikeres emberek legyenek. Mi nem hagyjuk élni a gyermekeinket, mert már a pocakban megkezdődik számukra a verseny. De igazából nekünk felnőtteknek fontos a teljesítmény, a külvilág dicsérete. A gyermekek ragyogó tekintete azonban egy ilyen játszótéri vadászat után kárpótol mindenért, és elmondhatatlanul jó érzés, hogy Tündérkeresztanyának választottak.   

 

  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában