Ingatlan

2024.04.27. 07:57

Fonyódi ingatlant keres, de nem a központban? Találtunk egyet!

Igen, rendbe kell hozni, de ez töredékébe fog kerülni ahhoz képest, amennyiért most lehet venni egy ilyen lokációjú házat, ekkora telekkel.

Sonline.hu

Vágjon bele, ha szeretne egy békés balatoni házat! A 110 négyzetméter elegendő lesz arra, hogy kényelmesen elférjen a családjával, és ha kiadja, akkor még a befektetett pénz is vissza tudja hozni. Az előkertnek hála, akár teljesen szeparálni tudja a környezetét!  
Fonyódon, a Balaton partjától kb. 3 km távolságra, a régi faluban megvételre kínálunk egy 110 m2 alapterületű családi házat. A házban 3 szoba+ nappali, konyha, fürdőszoba található, a ház hátsó részében műhely, és kamra került kialakításra. A ház korszerűsítéssel modern otthona lehet bárkinek. A lakóépület melege jelenleg gázkonvektorokkal és egy cserépkályhával megoldott. A ház egy 1157 m2 nagyságú területen foglal helyet, melyen gyümölcsfák, használható száraz pince, ásott kút, garázs és további tárolóhelyiségek találhatók. A ház széles telken helyezkedik el, előtte tágas előkerttel.”[...]

További lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában