Szeretet

2024.04.23. 11:48

Mosolynagykövetek lettek a kaposmérői ötödikesek

Mosolynagykövetek lettek a kaposmérői Hunyadi János Általános Iskola ötödikesei.

Góz Lilla

Dénesné Szak Andrea, az ötödik a osztályfőnöke tájékoztatta hírportálunkat, hogy a Toleránsabb Világért Alapítvány országos pályázati felhívására jelentkeztek korábban. Hónapokig gyűjtötték az egyéni és közös cselekedeteket, amelyekkel mosolyt csaltak a környezetükben élők arcára. Mindezeket képekben is megörökítették és egy mosolynaplóba fűzték össze történet kíséretében. Az egyik nehéz helyzetbe került osztálytársuk számára egy szívdesszertet is készítettek, amibe mindenki egyénileg írt kedves, személyes üzenetet. 

A gálaműsorral egybekötött eredményhirdetést szombaton tartották Budapesten. Ott derült ki, hogy a mérői ötödikesek pályamunkája is bekerült a legjobb tizenegy díjazott csoportalkotás közé. Az osztály képviselői ajándékcsomagokat vettek át és ezekből mindenki részerült. Dénesné Szak Andrea szerint bár a pályázat véget ért, de ezt a szemléletet szeretnék megőrizni a mindennapokban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában