Berzence

2024.05.15. 09:27

Bármilyen témában verselhetnek az ellátottak

Lőrincz Sándor

A berzencei Szeretet Integrált Szociális Intézmény, valamint A Szeretet Temploma Alapítvány ebben az évben is meghirdette Őszikék című versíró pályázatát a Somogy vármegyében működő szociális otthonokban és gyermekvédelmi intézményekben élő ellátottak részére. A nagy hagyományú pályázaton bármelyik lakó részt vehet, a kiírás szerint legfeljebb három, még nem publikált, saját verssel jelentkezhetnek. 

A pályázati kiírásból kiderül: idén sincs tematikai megkötés, csakúgy, mint korábban. A versek bármilyen témáról szólhatnak. A június 30-ig beküldendő pályázati anyagnak a költeményeken kívül tartalmaznia kell a pályázó nevét, életkorát és annak az intézménynek a nevét, amelyben lakik. Mint azt Szőke Józseftől, A Szeretet Temploma Alapítvány kuratóriumi elnökétől megtudtuk: az alkotók ebben az esztendőben is meghívást kapnak Berzencére az „Őszikék” Irodalmi Találkozóra, a pályázók legszebb alkotásai pedig az Őszikék című kiadványban jelennek meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában