röplabda

2018.08.05. 17:15

Kántor Sándor lett az Újpest vezetőedzője

Az egykori nagy kaposvári kedvenc, Kántor Sándor ismét Magyarországon edzősködik; a 2018/2019-es bajnoki szezonban ő irányítja az előző évadban bronzérmet szerzett Újpesti TE női röplabdacsapatát.

Fenyő Gábor

Kántor Sándor játékosként nyolc bajnoki címet és hét Magyar Kupa-győzelmet könyvelhetett el Kaposváron. Németországban az ASV Dachauval kétszer volt bajnok, egyszer kupagyőztes, a Bajnokok Ligájában pedig 1996-ban ezüstig jutottak. Három évvel később az olasz Casa Modenával szerzett ugyancsak ezüstöt a CEV Kupában, 2002-ben pedig el is hódította az Alpitour Cuneo együttesével. 168 alkalommal szerepelt a válogatottban, amelynek később a szövetségi kapitánya is volt.

A Fino-Kaposvár edzőjeként 2007 és 2011 között ötször volt bajnok és ugyanennyiszer Magyar Kupa-győztes, majd utána Olaszországban jeleskedett az utánpótlás csapataival. Hét év után tért újra haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában