Hírek

2004.10.21. 01:31

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Horváth Balázs  színházi naplót vezet
Horváth Balázs már lassan két évtizede vezet naplót élete fontos történéséiről. Ha egy kis szabadideje van, leül az íróasztala elé. A jelenleg független, korábban MDF-es honatya a nyolcvanas évek közepén kezdte a naplóírást, és mára körülbelül 25 füzetet írt tele. Ha éppen nem írogat, akkor színházba jár. Legutóbb Veszprémben látta a La Mancha lovagját, amit nagyon élvezett és az idény egyik legjobb előadásának tart.

Csákabonyi Balázs hatéves unokája tolmácsol
Csákabonyi Balázs 68 éves szocialista országgyűlési képviselő szabadidejének nagy részét unokáival tölti. A legkisebb alig 16 hónapos, de napközben csak akkor alszik el, ha a kaposvári főutcán sétáltatják. A hatéves nagyfiú pedig a papa szinkrontolmácsa. Az olasz tévé műsorait kedveli, szívesen fordít a nagypapának. Csákabonyi Balázs családjával együtt törzsvendég a somogyi gasztronómiai rendezvényeken.

Varga László vegyes párosban nyerő
Varga László szocialista országgyűlési képviselő 57 évesen is Zalaegerszeg teniszbajnoka. Azt mondja: már sajnos
csak vegyes párosban verhetetlen. Az évtizedek során elnyert trófeák viszont arról tanúskodnak, nem volt ellenszere a Varga-féle ász nyitásoknak. A politikus büszke a klubjára, amely a térség egyik népszerű találkozóhelye. Itt adnak randevút egymásnak a települések polgármesterei is. 

Mécs Imre:  az én Nagy Imrém nem sírt
„Ez Mészáros Mártának a Nagy Imréje. Ahányan ismertük őt, annyi Nagy Imre létezik” – fogalmazott a Temetetlen halott szakmai vetítése után Mécs Imre egykori 56-os halálraítélt. „Az én Nagy Imre- képem bonyolultabb, s talán ő nem sírt volna a börtönben, ahogyan én sem sírtam a siralomházban. Ő ennél férfiasabb volt. De mindenki úgy éli át, ahogy akarja, fiaimmal néztem a filmet és szeretettel fogadtam.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!