Nicsak, ki beszél?

2024.05.17. 06:38

Miközben állítólag a korrupció ellen harcol, Cseh Katalin ötmilliárd forint értékű korrupciós ügyben érintett (videó)

Az a Cseh Katalin, aki jelen pillanatban majd’ ötmilliárd forint értékű korrupciós ügyben érintett, évek óta arról hadovál Brüsszelben, Strasbourgban meg Budapesten, hogy milyen mértékben küzd a korrupció ellen. Ez vérlázító dolog, ezzel számoljon el először! – fogalmazott Deutsch Tamás a parlamentben.

MW

Cseh Katalin, a Momentum vezérszónoka felszólal az európai ügyek bizottságának a baloldal magyar érdekkel szembeni brüsszeli politikai akcióinak a feltárását célzó vizsgálati tevékenységéről szóló jelentése, valamint az annak elfogadásáról szóló határozati javaslat együttes általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. május 13-án

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Deutsch Tamás nem hagyta szó nélkül a baloldali képviselő kampánytémáját. A Fidesz a közösségi oldalára feltöltött videójában mutatta be, milyen választ adott parlamenti felszólalásában a baloldali képviselőnek - írja a Magyar Nemzet.

A kormánypárti képviselő arra utalt, hogy a momentumos politikus családi vállalkozása és az azzal összejátszó cégek gyanús körülmények között jutottak több milliárd forintnyi uniós pénzhez. A botrány miatt több helyszínen is házkutatást tartott a közelmúltban a nyomozó hatóság. Az ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) költségvetési csalás gyanújával nyomoz, és az elmúlt években már két gyanúsítottat is kihallgattak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában