Somogyi Hírlap

2017.07.24. 13:37

sms

Timmermans alelnök nem tudja, hogy 1956 előtt hivatalosan 500 ezer német származású állampolgár élt Magyarországon. Az 56-os menekültek több mint a fele német származású volt!

Változatok: Az ellenzék a magyar oktatáspolitikát támadja. Hogyan lehet úgy kritizálni, hogy nem ismerik a különböző változatokat?

Kérdezzék meg nyilvánosan Bokros Lajost, hogy Soros György miért nem meri ugyanazt megcsinálni a Bajor Köztársasággal és Izraellel, amit Magyarországgal csinál?

Az „okosok” meg a balosok azt mondják, inkorrekt Magyarországtól, hogy az EU-tól kapott támogatásokat elfogadja, de a kötelességét nem teljesíti. Válaszom: még a tizedrészt sem kapjuk vissza, amit Ausztria, Németország és a Szovjetunió ellopott és tönkretett a történelem folyamán.

Két barátnő találkozik Párizs főutcáján. – Miért vagy olyan ideges? – Jaj, félek, hogy teherbe estem. – De hát a férjed a múlt hónapban sterilizáltatta magát! – Éppen azért félek!

Nagyon jónak tartom a muszlim falvak kialakítását Európában. Ezekben csak muzulmánok laknának, elkerítenék, és európaikat nem engednének be. Mindent maguk intéznének (lakások, segélyek). Így be tudnák mutatni, hogy mindent jobban csinálnak, mint az európaiak...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!