Ittas férfi

2024.05.17. 09:09

A női mosdóba akart menni, ezért tört ki a verekedés

A Fonyódi Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdasággal vádol egy fiatal férfit, aki ittasan két embert is bántalmazott Fonyód közelében.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

 A 2023 augusztusában tartott bálon nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott, majd a női mosdót akarta használni, azonban ezt szóvá tette egy másik vendég. A vádlott nehezményezte a számon kérést, ezért dühében ököllel arcon ütötte a sértettet, aki az ütés erejétől a földre esett. A két férfi konfliktusa ekkor még nem ért véget, a falu központja felé haladva vitájuk folytatódott. Ismét rátámadt a sértettre, továbbá a segítségére siető barátnőjét is ököllel arcukon megütötte. A bántalmazott férfi állcsontja két helyen eltörött, míg a nő nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett. Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta a férfi ellen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában