Aktivitás

2024.05.17. 07:23

Menczer Tamás tartott fórumot Nagyatádon

Szászfalvi László országgyűlési képviselő vendége volt Nagyatádon Menczer Tamás a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Györke József

Szászfalvi László köszöntőjében elmondta, hogy június 9. történelmi jelentőségű szavazás lesz. Erre készüljön minden békeszerető magyar ember.  Bemutatta és átadta a szót Menczer Tamásnak, aki szintén megerősítette az elhangzottakat. Hozzátette, hogy már sok fontos választás van mögöttünk, de ilyen fontos még nem volt. Óriási a nyomás a háború melletti baloldal által. Említette: a németek sisakokkal kezdték, ma már harckocsikat küldenek Ukrajnának. A háború-pártiak ellen nagyon fontos az azt ellenző magyarok támogatása. Ez is nagyon fontos kérdés. Nem dönthetünk rosszul, mert nem akarunk belépni a háborúba. Unokáink jövője is függ döntésünktől. Épp ezért minél többen menjünk el szavazni

 Ha a háború melletti országos pártok nagy számban bekerülnek a parlamentbe, ők nem a település fejlődésére fordítják erejüket, nem a fejlesztés a céljuk, hanem a kormány elleni harcra használják azt fel. A Fidesz tiszteletben tartja a választók döntését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában