Olimpia2020

2021.08.03. 14:53

Bíró Attila: Egy-két ítélet még benne volt a javunkra

Gurisatti: „Ezt a meccset meg kellett nyernünk, ahogyan a következő kettőt is szeretnénk.”

Mint ismert, a magyar női vízilabda-válogatott 14–11-re legyőzte Hollandiát, így bejutott az elődöntőbe a tokiói olimpián. A mérkőzést követően így értékelt Bíró Attila szövetségi kapitány, valamint a találkozó két szereplője az M4 Sport kamerái előtt.

Bíró Attila minden poszton jobbnak látta csapatát az ellenfélnél, így úgy érzi, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A szövetségi kapitány kiemelte: igazságtalan bíráskodás ellenére nyerte meg a válogatott a találkozót

„A játékvezetésről annyit, hogy egy-két ítélet még benne volt a javunkra, és az egy picit fájt, hogy nem fújtak nekünk, hiszen a hollandok az ötméteresekkel tudtak meccsben maradni a harmadik negyedben” – fogalmazott a kapitány.

„Ezt a meccset meg kellett nyernünk, ahogyan a következő kettőt is szeretnénk. Nem kapunk támogatást, talán még többet kell küzdenünk érte, de szerintem két ötméteres ebben a mostani meccsben benne volt a javunkra” – tért ki a játékvezetésre Gurisatti Gréta.

Csapattársa, Szűcs Gabriella a csapat egységét méltatta.

„Az volt a kulcs az emberelőnyös helyzetekben, hogy sokkal türelmesebbek voltunk, mint korábban, kihasználtuk az időt, és nem sajnáltunk még egy passzot a kedvezőbb helyzet kialakítására” – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!