Autó-motor

2010.08.17. 17:57

Szily Nóra huncut kocsival jár

Teljesítmény, szín, méret, gyorsaság, praktikum - kinek ez, kinek az a legfontosabb autóvásárláskor. Szily Nóra például jó pár autó után találta meg végre azt, amely minden elvárásának megfelel. Sidi, a Zanzibar gitárosa pedig friss jogosítványával nemrég vette meg első autóját, amellyel elsősorban gyakorolni szeretne, de a méret is szempont volt. Dammak Jázmin viszont sportos autóra vágyik.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="180"] Nóra is beszáll
[/caption]Mindenkinek más elvárásai vannak egy autóval szemben, mindenki másként igazítja saját magához négykerekűjét, ez alól hazai sztárjaink sem képeznek kivételt. Szily Nóra számára például a kényelem a legfontosabb.

Nem igénylem a nagy teljesítményt, a lényeg, hogy az autóm elvigyem A pontból B-be és beférjen a két fiam meg egy kosár. Viszont régi vágyam volt, hogy besüssön a nap és ülésfűtés is legyen benne, a belseje krémszínű legyen, kívül pedig fekete. A kocsi a második bőröm, olyan, mint egy kabát, nem jó, ha túl nagy. Így most egy huncut kis fekete kocsival járok.” – árulta el mosolyogva a Reflektor TV műsorvezetője, aki szerint az autónak saját lelke, személyisége van.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Sidi útnak indul
[/caption]Sidi, a Zanzibar gitárosa nemrég szerezte meg autóvezetői engedélyét, így teljesen más elképzelésekkel vágott neki az autóvásárlásnak. „Egy használt autót vettem, hogy pár évig még azzal gyakorolhassak. Sokan mondták, olyan autót kell venni, mint amilyen a taxisoknak és a rendőröknek van, ezért esett a választásom egy 1,8-as, fehér kombira, amelyet már magamra is igazítottam: koponyákat és lángokat is pingáltam rá.” – mesélte nevetve Sidi, aki most már gond nélkül tudja szállítani a gitárját és a zenekar erősítőjét a fellépésekre és próbákra.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Jázmin a nyerő
[/caption]Dammak Jázmin épp el akarja adni jelenlegi négykerekűjét, hogy végre megvehesse álmai autóját. „Minden vágyam egy kis sport cabrio, de a napsütést valószínűleg már csak jövő nyáron élvezhetem vezetés közben, hiszen előbb el kell adnom a mostani autóm. Legyenek meg benne az alapextrák és erősebb motorral rendelkezzen. Persze nem akarok száguldozni, de egy előzésnél jól jön a nagy lóerő.” – sorolta igényeit az egykori szépségkirálynő.

Hazai sztárjaink számára is fontos a kényelem, ám abban Szily Nóra, Sidi és Dammak Jázmin is egyetért, hogy a biztonság a legfontosabb, hiszen egy megfelelően karban tartott autóval lehet a legjobban betartani a közlekedési szabályokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!