női sors

2018.01.18. 13:27

Belga rockerrel forgat a Pál Adrienn rendezője

Kocsis Ágnes új filmjének címe Éden.

Kocsis Ágnes, A friss levegő és a Pál Adrienn című filmek írója és rendezője Éden címmel forgatja új filmjét, Lana Baric horvát színésznő és Daan Stuyven belga rockzenész főszereplésével.

Kocsis Ágnes harmadik mozifilmjében ismét egy női sorsra fókuszál. A magyar-román koprodukcióban, belga részvétellel készülő Éden egy különös szerelmi történet lesz, amelynek főszereplője egy harmincas évei végén járó nő, aki gyakorlatilag mindenre allergiás, ezért teljes elszigeteltségben él – írja a készülő munkáról a Filmalap csütörtöki közleménye.

Az Éden forgatása a Filmalap 440 millió forintos gyártási támogatásával január közepén kezdődött a Mafilm fóti stúdiójában, majd budapesti és vidéki helyszíneken folytatódik.

Az Éden főszereplőire hosszas válogatás után találtak rá az alkotók. Lana Baric horvát színésznő mellett Daan Stuyven belga gitáros-énekesre esett a választás, aki DAAN nevű formációjával közkedvelt szereplője az európai könnyűzenei életnek. Nagyvásznon, főszerepben Kocsis Ágnes filmjében lesz először látható.

A produkció operatőre Tóth Widamon Máté, vezető producere Berger József, a látványtervező Varga Judit és Vinnai Petra, a jelmezeket Kiss-Matyi Mónika tervezte. Az Éden a Mythberg Films gyártásában készül és a tervek szerint 2019 második felében lesz látható a mozikban.

Borítókép: Kocsis Ágnes a Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon / MTI Fotó: Kallos Bea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!