OTTHON

2018.04.12. 14:04

Bereczki Zoltán: A költözés még várat magára

Bár még nincs készen az énekes otthona, de már olyan állapotban van, hogy nyugodtan lehet tervezni benne a jövőt.

hot!-összeállítás

Forrás: hot!

Bereczki Zoltánnak pedig konkrét elképzelései vannak arról, hogy mit hogyan szeretne a következő tíz évben! – olvasható a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

Abban, hogy mi hol legyen, hogyan nézzen ki, lakberendező segítségét kértem.

- mondta el a lapnak.

Elmondtam az alapgondolataimat, hogy szeretem a mély, férfias színeket, és hogy egyelőre még nem kell, hogy családi legyen a látvány. Szeretem a spanyol világot, ezért a színeiben ehhez hasonló, mégis nagyon modern lesz a berendezés. Az ablakkeret fából van, közben a konyhabútor minimál stílusú lesz, még fogantyúk sem lesznek rajta – magyarázta az énekes.

Mindent jóváhagyatott a kislányával

Már a stúdió is elkészült, a falak állnak, törik a teret, hogy ne legyenek vízszintes területek. Húsvétra ugyan még biztosan nem tud majd beköltözni Zoltán a lányával, Zorkával, de a mindent beborító vinilpadló lassan bekerül, és akkor kezdődhet a pakolás. Az énekes láthatóan nagyon izgatott már, várja a változást az életében, és így van ezzel a gyermeke is.

Egy ideig vicceltem Zorkával, hogy nem lesz szekrénye, hiába szeretné, és a földre kell pakolnia a ruháját, szépen összehajtogatva. Mondtam, hogy ez minimál lakás lesz, csak konyhabútorral, és az ágyát hozzuk, ennyi. De aztán egy ponton elröhögtük mindketten – nevetett Zoltán, aki sokszor viszi lányát az óbudai dombokon található házhoz.

Mindent jóváhagyattam vele, azt is, hogy milyen színűek legyenek a falak.

A padlót is úgy fizettük ki, hogy odajött, és mondtam, hogy ha nem tetszik neki, nem vesszük meg.

Ha azt mondja, elmegy, akkor lehet. Mindent miatta csinálok! – magyarázta az énekes, hozzátéve, hogy a lánya úgy éli meg az építkezést, hogy ez az ő birodalma lesz.

És ezt így is akarom. Öt percre vagyunk a sulitól, ahová jár, úgy választottam a telket, hogy leszúrtam egy körzőt az iskolájához a térképen, és azt néztem, hogy beleférjen a körbe. Nagyon remélem, hogy itt lesznek a suli utáni nagy bandázások. Ide feljöhetnek, itt van tér. Én úgyis a stúdióban leszek, a nagyobb terület az övé.

A ház mögött természetvédelmi terület van, ez is tetszik mindkettőnknek. Zorka megrendelte, hogy medence mindenképp legyen a kertben, de az egyelőre várat magára, nagyon drága.

A garázs kialakításánál már a leendő barátnőjére is gondolt

Legalább tíz évet tervezek itt tölteni! Most Zorka éppen tízesztendős, tizennyolcig jár gimnáziumba, ami éppen az általános iskolával szemben van. Praktikus okokból is itt maradok – tette hozzá.

Persze egy évtizedet már nem akar szingliként leélni az énekes, aki ugyan

jelenleg egyedülálló, de bízik benne, hogy ez nem lesz mindig így.

A garázst is úgy alakítottuk ki, hogy ide azért befér két autó is; a másikat természetesen nem magamnak tervezem, hanem a leendő barátnőmnek. Úgy van kitalálva, hogy előbb-utóbb kétautós legyen a hely. Ebből is látszik, hogy hosszú távra tervezek. Egyébként pedig arra is jó lesz a garázs, hogy tudjak bent próbálni, senkit nem fogok zavarni! – mosolygott a sztár, aki a tervei szerint júniusban tud beköltözni a házba.

Sokoldalú, folyamatosan új kihívásokat keres

Zoltán valódi polihisztornak számít, hiszen nemcsak énekel – folyamatosan koncertezik élő zenekarával –, de zsűritagként is szerepelt több televíziós produkcióban, és színészként is egyre sikeresebb. A lepkegyűjtő és a Pillanatfelvétel című daraboknak ő a producere is, és már készül az 1984 feldolgozására!

Borítókép: Bereczki Zoltán

Forrás: Vasárnap Reggel / Fotó: hot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!