rejtélyes ijesztgetés

2017.08.27. 17:14

Jennifer Lawrence horrorra akadt

Javier Bardemmel forgatja az anyám! című hátborzongatónak ígérkező thrillert az Oscar-díjas színésznő. Nagy a titkolózás a mozi körül, annyit tudni, hogy Stephen King Carrie-jének a filmadaptációja rendkívüli hatást gyakorolt a rendezőre.

Már két előzetes is megjelent a Jennifer Lawrence és Javier Bardem főszereplésével készült anyám! című thrillerről, amelyekből a történetről nem sok derül ki azon kívül, hogy rendkívüli a feszültség. Darren Aronofsky (Black Swan – Fekete hattyú), a film rendezője legutóbb interjút adott új alkotásával kapcsolatban.

Abból, amit elmond, a sztoriról megint csak nem derül ki semmi, a hangulatról annál inkább. Aronofsky azzal a sokatmondó kijelentéssel nyitott az Entertainment Weekly számára, hogy lélekben még egyetlen filmje sem állt ennyire közel a Fekete hattyúhoz. Ez az jelenti, hogy – mint eddig is sejthető volt – ismét lélektani thrillerről van szó.

A történetben a gondok akkor kezdődnek, amikor egy házaspárhoz (Lawrence és Bardem) váratlan vendégek érkeznek (Michelle Pfeiffer és Ed Harris). Idilli nyugalmukat felforgatják a jövevények. Aronofsky hozzátette, egyetlen érzelem határozza meg a filmet: ez az érzelem pedig a Carrie című film láttán fogta el, amelytől halálra rémült, és arra késztette, hogy másfél nap alatt megírja új műve szinopszisát.

„A film legnagyobb erénye, hogy mekkora meglepetést hordoz. A néző intenzív utazásra indul, és ez a legnagyobb hullámvasút, amit valaha készítettem.”

-mondta a rendező.

Mivel ebből továbbra sem derült ki semmi konkrétum, ősszel kénytelenek leszünk megnézni a filmet -legalábbis, ha van elég bátorságunk hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!