illegális kaszinó

2017.08.30. 19:57

Will Ferrell évtizedekig nyögte a diákhitel részleteit

A jó szülő bármit megtesz a gyerekéért. A legnagyobb őrültségekre is képes, hogy a legjobb iskolákba járathassa. Kerül, amibe kerül.

Will Ferrell, a Megjött apuci és a Zoolander sztárja ismét egy őrült vígjátékban csillogtatja meg tehetségét. És persze színészi hitvallásáról is mesélt:

„A komoly filmekben a főszereplő helyes döntéseket hoz, a mellékszereplő hibásakat. A vígjátékokban a főszereplők hoznak rossz döntéseket, a mellékszereplők meg beleesnek az úszómedencébe.”

– foglalta össze filmes hitvallását a világ egyik legsikeresebb komédiása, Will Ferrell, aki új, őrült vígjátéka, A szerencse háza sztoriját mégis olyasminek látja, ami bárkivel megeshet. A történet szerint ugyanis egy házaspár, hogy egyetemre járathassa a lányát, illegális kaszinót nyit otthon, és az üzlet váratlanul beindul.

„Az egész fiatalkorom azzal telt, hogy a diákhitel részleteivel küzdöttem”

– nyilatkozta a komikus a film kapcsán.

„Csak akkor tudtam megszabadulni tőle, amikor bekerültem a Saturday Night Live-ba, és a George Bush-paródiáim híressé tettek. Úgyhogy el tudom képzelni, hogy az emberek minden hülyeséget kitalálnak, hogy pénzt szerezzenek a gyerekük taníttatásár. Mondjuk, mi A szerencse házá-ban Amy Poehler-rel a lehető legnagyobb hülyeséget találjuk ki.”

-nevetett Ferrell, mi pedig természetesen nem lőjük le a poénokat, hiszen a film már itthon is látható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!