elismerés

2017.11.17. 11:54

Az év egyik legmegosztóbb dalát ünnepelték a Latin Grammy-gálán

A csapból is ez folyt nemrégiben.

Négy díjat is elnyert a Decpacito című szám a 18. Latin Grammy-díjátadón csütörtök este Las Vegasban.

A Despacito a YouTube közösségi videomegosztón rekordszámú megtekintést ért el. A Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában megrendezett Latin Grammy-gálán pedig az év felvétele, a legjobb rövid videoklip, a legjobb „városi” (urban fusion) előadás és az év dala díját vehette át Luis Fonsi száma, amelyet Daddy Yankee-vel adott elő.

A Puerto Ricó-i rapper, Residente a legjobb városi zenei album és Somos anormales című számáért a legjobb városi dal díjat vehette át. Juanes kolumbiai előadó a legjobb pop/rock album díjával távozott a latin zene ünnepéről.

Shakira, aki jelenleg orvosi tanácsra hangszálait pihenteti és nem vett részt a ceremónián, a legjobb kortárs pop vokális album díját nyerte el az El Dorado című legutóbbi korongjáért.

A háromórás műsort Roselyn Sanchez és Jaime Camil vezette. Az est előadói között volt Luis Fonsi, Steve Aoki, Alessia Cara, J. Balvin, Maluma és Alejandro Sanz is.

Lin-Manuel Mirandát a latin közösségért végzett tevékenységéért tüntették ki, egyebek mellett a Puerto Ricót sújtó Maria hurrikán áldozataiért tett erőfeszítéseiért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!