ez nem jelent jót

2021.02.21. 06:15

Kisírt szemmel hagyta el a kórházat Károly herceg, miután meglátogatta édesapját

Károly herceg meglátogatta édesapját a kórházban, jól láthatóan szomorúan távozott onnan.

Britain's Prince Charles, Prince of Wales leaves the King Edward VII hospital in central London on February 20, 2021 where Britain's Prince Philip, Duke of Edinburgh was admitted. - Britain's Prince Philip is expected to stay in a London hospital into next week, a source told AFP on Friday, three days after the 99-year-old was admitted after feeling unwell. (Photo by Tolga Akmen / AFP)

Forrás: AFP / Tolga Akmen

Fotó: AFP

II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg kedden került kórházba, a Buckingham-palota szerint ennek az oka elővigyázatosság volt, de túl sokat nem árultak el, csupán annyit, hogy nem érezte jól magát.

Fotó: AFP / Pool / Justin Tallis

A BCC szerint a Buckingham-palota egyik illetékese úgy tudja, a herceg valószínűleg a jövő héten is még kórházban marad, és állítja, hogy nem koronavírus-fertőzés a kórházi tartózkodásának oka.

Károly herceg ma járt nála, a látogatás körülbelül 30 percig tartott. Nem biztos, hogy minden rendben van, ugyanis a herceg könnyes szemekkel távozott a kórházból – írja a Ripost.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!