drogot tett a lány italába

2021.02.05. 21:56

Még mindig keresik, ki erőszakolta meg a gyönyörű szépségkirálynőt: több százezer forint jár a nyomravezetőnek

Fantomkép alapján keresik azt a férfit, aki 2019 tavaszán megerőszakolta a Magyarok Világszépe verseny udvarhölgyét, Vascsák Kittit. Az ügyben nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség. A nettó 200 ezres összeghez a lány rokonai is hozzátettek bruttó 200 ezer forintot.

Forrás: police.hu

Vascsák Kitti régóta igyekszik bebizonyítani, hogy egy miskolci diszkóban drogot tettek az italába, majd eszméletlen állapotban megerőszakolták.

A lány elmondta, hogy bár az egészből nem emlékszik semmire, de attól a naptól kezdve örökre megváltozott az élete.

A lány és anyja feljelentést tett a rendőrségen, de kielégítő bizonyítékok hiányában már többször lezárták az ügyet, amit újra megnyitottak – írja a Blikk alapján az Origo.

A tragikus éjszaka a Magyarok Világszépe verseny előtt volt, mielőtt a lány országosan ismertté vált.

A lány támadóját, egy 20 év körüli férfit, még mindig keresik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök szexuális erőszak miatt.

A férfi április 19-én éjjel támadt rá az akkor még kiskorú, bódult, eszméletlen lányra. A személyleírás alapján a férfi 18-20 év körüli, körülbelül 180 centi magas, fekete haja van.

Álltam a bárpultnál, belekortyoltam az italba, utána nem volt se kép, se hang. Másnap anyukám mondta, hogy egy taxi hozott haza engem, ismeretlen emberekkel, a harisnyám pedig félbe volt vágva

- idézte fel korábban a lány az emlékeit.

Az ügyben azóta nem történt előrelépés, mindössze annyi, hogy emeltek a nyomravezetői díj összegén.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrség november 3-án kitűzött nettó 200 ezer forintos díja mellé a lány rokonai február 2-án még bruttó 200 ezer forintot tettek hozzá – számolt be róla a boon.hu is.

Az összeg annak fizethető ki, aki érdemi információval szolgál az elkövetőről, ezzel elősegítve azonosítását, felelősségre vonását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!