nagyon meglepődött

2021.02.28. 07:03

Nem akart hinni a szemének: elképesztő szörnyet fogott ki egy horgász

Egy ritka genetikai elváltozás miatt egy ember arcú cápa akadt egy horgász hálójába. A szomszédai is csodájára járnak a lénynek.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Halálra rémült az indonéziai horgász, amikor egy ember arcú mutáns cápabébit fedezett fel fogásai között.

Abdullah Nuren (48) vonóhálójába véletlenül akadt bele egy nőstény cápa, ami nem sokkal később életét vesztette. Amikor pedig a halász felvágta a ragadozó hasát, akkor talált rá a bizarr lényre és két egészséges testvérére.

A nem mindennapi kinézetű mutáns cápát azonnal le is videózta.

A szakértők miután megvizsgálták az egyedet, arra a következtetésre jutottak, hogy egy ritka betegség okozhatta a genetikai elváltozását

– írja a Mirror nyomán a Ripost.

A mutáns babacápának az orra alatt helyezkedett el a két nagy szeme. A szája pedig szokatlan arcot kölcsönzött a lénynek.

Abdullah egyébként hazavitte furcsa fogását, hogy családjával megőrizzék az utókornak. A szomszédai is csodájára járnak a különös lénynek, de akadtak olyanok is, akik még meg is vásárolták volna a tetemét, de a halász semmi pénzért nem hajlandó megválni tőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!