érdekes kérdések

2021.02.15. 19:16

Sok a rejtély Meghan terhessége körül

A rajongók nemcsak örvendeznek Meghan és Harry újabb babája miatt, hanem több kérdés is felmerült bennük.

(FILES) In this file photo taken on March 12, 2018 Britain's Prince Harry (R) and his fiancee US actress Meghan Markle attend a Commonwealth Day Service at Westminster Abbey in central London, on March 12, 2018. - Britain's Prince Harry and wife Meghan Markle are expecting their second child, their spokesman told British media on February , . (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)

Forrás: AFP / Daniel Leal-Olivas

Fotó: AFP

Meghan és Harry vasárnap jelentették be, hogy a hercegné ismét várandós. A hír mindenkit meglepett, illetve a bejelentéshez csatolt fotó még nagyobb meglepetést okozott. A képen ugyanis már szép nagy a hercegné pocakja. Vagyis már túl van az első három hónapon – írja a Ripost.

Az, hogy pontosan hányadik hétben jár, egyelőre titok, és a hírek szerint további információkat nem is fognak megosztani a várandóságáról.

Ez pedig felvetett több kérdést a rajongókban a közösségi oldalakon. Sokan szentül hiszik, hogy Archie kistestvérének érkezéséről nem is fogunk tudni, csak utólag. Hiszen már nem kötik a brit királyi szokások a hercegi párt, vagyis nem kell egy órán belül közölniük a nyilvánossággal, amint a pici világra jön. Ahogy ez a terhesség bejelentésénél is látszott, hiszen néha még a harmadik hónapot sem várták meg korábban hasonló esetekben a királyi udvarban.

Már első gyermekük születésénél sem tartották a korábbi hagyományokat
Fotó: AFP / Dominic Lipinski

Titkolni addig tudják Harryék a baba megszületését, ameddig csak akarják. Hiszen a pandémiai miatt szinte ki sem mozdulnak otthonról, és csak netes videohívásokkal tartják a kapcsolatot a külvilággal, és ilyenkor kizárólag a fejük látszik. Ezért is nem bukott le eddig Meghan a pocakjával.

Néhányan pont ezért felvetették, hogy talán már heteken belül megszülhet Meghan.

Ám erre azért nincs esély, mert a hercegné novemberben egy cikkben írta meg, hogy a nyáron elvetélt, de hogy pontosan melyik hónapban, azt nem közölte. De akkor már júniusban teherbe kellett volna esnie Meghannak, hogy hamarosan szüljön.

Az is kérdés, hogy melyik országban fog életet adni az új picinek a hercegné. Archie Angliában született, de azóta már Amerikába költöztek, és nem tudni, hogy Harrynek mennyire fontos, hogy a kisebbik gyermeke is kettős állampolgár legyen. Amerikában születve ugyanis csak amerikai lesz.

Borítókép: Harry brit herceg és Meghan Markle 2018. március 12-én részt vesz a Nemzetközösség Napjának Szolgálatán a londoni központban, a Westminster apátságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!