mindenki fegyeget mindenkit

2021.03.03. 09:25

A rendőrségen folytatódik Gáspár Evelin szakítása

Most mindkét fél megszólal, naná, hogy egymást hibáztatják, miközben a családok is egymásnak feszültek.

Forrás: Bors / TV2

Betört autóablakok, mocskolódó üzenetek, meztelen képek, halálos fenyegetések… – Gáspár Evelin és exe szakítása nem éppen hétköznapira sikeredett. A Borsnak megszólalt mindkét fél.

Komoly aggodalomra ad okot, hogy hova jutott Gáspár Győző lányának szerelmi élete. Evelin és exe, Boldizsár lassan egy éve alkottak egy párt, és bár boldognak tűntek, nemrég szakítottak.

Evelin szerint régóta kihűltek az érzelmek, Boldizsár viszont azt állítja, csupán a minap lett vége a viszonynak, miután kiderült, hogy a lány megcsalja őt a fiú unokatestvérével.

A vitáról talán sosem szerzett volna tudomást a közvélemény, ha Boldizsár nem posztolja ki hétfőn a közösségi oldalaira a hírt, intim fotók és magánbeszélgetésekről készült képernyőfotók kíséretében.

Fotó: Boldizsár Gazsi / Instagram

Boldizsár azt állítja: halálos fenyegetést kapott Győzikééktől. Evelin mindeközben azt mondja, őt zsarolta meg az exe, hogy közzéteszi az intim fotóit, ráadásul – és erről hangfelvétele is van – a volt apósa kilátásba helyezte, hogy lefejezi az egész Gáspár famíliát.

„Tiszta szerelemmel szerettük egymást, aztán két hónappal ezelőtt a legnagyobb meglepetésemre Evelin azt nyilatkozta, hogy már nem vagyunk együtt – mondta a Bors megkeresésére Boldizsár. – Ez nagyon rosszulesett, számon is kértem, amire

azt mondta, hogy nincs jövőnk, mert neki a rezsije több mint amit én egy hónap alatt keresek… Most vasárnap még együtt voltunk három órán át. Szeretkeztünk, sőt sírt, hogy nem akar nélkülem élni, én pedig vigasztaltam

– magyarázta, majd így folytatta: – Hétfőn elmentem egy hipermarketbe, és ott az egyik eladó azt mondta nekem, hogy Evelin csal engem, ráadásul az unokatestvéremmel” – tette hozzá.

Boldizsár ezek után posztolta ki a közösségi oldalaira az Evelinről készült képeket.

„Nincs szándékomban fenyegetni őket, nem akarom zsarolni. Dühös voltam, de gyorsan le is szedtem őket. Azért voltam mérges, mert megfenyegettek. Azt mondták, hogy az enyingiek majd kinyírnak engem és a családom. Hétfő este jöttek is ismeretlenek, betörték a kocsink ablakát, a bejárati ajtót, a ház üvegeit…

Kihívtuk a rendőrséget, feljelentést tettünk. Azt ígérték, el fognak tüntetni engem… Csak annyit szeretnék, hogy hagyjanak békén!” – fakadt ki Boldizsár.

Fotó: Boldizsár Gazsi / Instagram

Az ügyben a Bors megkereste Gáspár Evelint is, aki azt állítja, ők kaptak halálos fenyegetéseket Boldizsáréktól.

„Szerettem ezt a fiút, tiszta szívemből. Nem hallgattam senkire, nem számított sem rang, sem pénz, a lelke csodálatos volt, amikor együtt voltunk, minden jó volt – kezdte Gáspár Evelin. –

Volt egy-két húzása, ami nagyon nem tetszett, ezért közöltem vele, hogy köztünk vége van. Ezt viszont nem volt hajlandó tudomásul venni. Ostromolt, mindig visszasírta magát, majd öngyilkossággal fenyegetőzött és érzelmileg zsarolt.

Egészen hétfő estig abban a hitben éltem, hogy végre felfogta, hogy köztünk vége – sírta el magát a telefonba Evelin. – Megaláz ország-világ előtt az emberi mivoltomban, nőiességemben? Hogy leszek képes ezek után bárkiben megbízni?

A sunyiban elkapott ruhátlan fotóimon csámcsognak vadidegen emberek. Elmondani sem tudom, hogyan érzem most magam

– zokogott a telefonba, majd hozzátette: – És ha ez nem lenne elég, akkor Boldizsár apja tegnap halálosan megfenyegetett a telefonban. Azt mondta szó szerint: »Ha nem kérsz bocsánatot a fiamtól, tönkreteszem az életedet.

Ha a fiamnak bármilyen baja lesz, ha beveszi a gyógyszert, vagy drogozik, levágom a fejedet. Én büntethetetlen vagyok, anyám a gyámom, labilis pszichopata vagyok, erről papírom van.

Lemegyek oda hozzátok Megyerre, és felakasztom a fejeteket a kerítés tetejére.« Hát így állunk most – sóhajtott Evelin. – Nem tudom, hogy kerültem ilyen helyzetbe” – mondta Evelin, aki rendőrségi feljelentést tett a nyilvánosságra hozott intim fotói és privát üzenetei miatt, továbbá életveszélyes fenyegetés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!