Bulvár-celeb

2021.03.19. 07:05

Életveszélyes kalandjáról mesélt Liptai Claudia

Ijesztő helyzetekre emlékezett vissza férjével közös rádióműsorában a színésznő.

Forrás: TV2

Kiderült, hogy többször is életveszélyes szituációba került a Sztárok a fejükre estek című show-ban. A Sláger FM-en hallható ’ÉdesKettes’-ben idézte fel, hogy milyen hajmeresztő szituációkba keveredett a trópusi kontinensen – írja a Borsonline.

„Elképesztő kaland volt az az egy hónap, mindenfajta állatokkal volt szerencsém találkozni.

Amikor az európai ember először lát skorpiót nem kicsit megijed. Az ott tartózkodásunk végén ez már szinte semmit se váltott ki belőlünk. Csak úgy arrébb toltuk őket az útról a cipőnk orrával. Persze azért voltak izzasztó helyzetek” – emlékezett vissza Liptai Claudia, aki több ilyen szituációt is felidézett.

„Azon a környéken már 20 éve nem láttak fekete mambát. Mi azonban annyira „felkavartuk” ott az aljnövényzetet, hogy előbukkant. Elképesztő izgalmak értek minket, különösen akkor, amikor farkasszemet néztünk egy elefántbikával” – mondta Liptai Claudia, aki Frei Tamással és Kovács Áronnal került veszélybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!