Bulvár-celeb

2021.03.10. 10:10

Ezért sírta el magát Nagy Feró

Megszületett a harmadik unokája: a Beatrice frontembere imádja a nagypapa szerepet.

Forrás: Bors

Kedden megszületett Nagy Feró unokája. A Beatrice frontembere elérzékenyülve mesélt a kicsiről a Borsnak.

 

„Nagyon vártuk őt, a Nimród Zalán nevet kapta. Viberen hívtak Hunorék kedden délelőtt, így az internet segítségével már láthattam is a gyönyörű csöppséget.

Ahogy beszéltem hozzá, szerintem megismerte a hangomat. Bár még csak fintorgott rám. Nagyon megható pillanat volt számomra, patakokban hullott a könnyem.

Elmondhatatlanul boldog vagyok, alig várom, hogy hazaérkezzenek, mert sajnos a koronavírus-járvány miatt nem látogathatom meg őket a kórházban. Csak a fiamat engedték be, pedig az első gyermeküknél még bent is aludhatott a kis családjával.

Hunor második gyermeke a Nimród Zalán nevet kapta
Fotó: Bors

Most mindent felülírt a járvány, az új szabály szerint a szülés utáni szokásos két-három napra sem maradhatnak bent az anyukák újszülött babájukkal” – mesélte a Borsnak.

„Az első unokámat már tizenöt perccel a születése után a kezemben tarthattam. Erre most egy picit még várnom kell. De nem baj, mert amint hazaérnek, biztosan belebújok a pici pocakjába”

– tette hozzá.

„Védett vagyok, hiszen egyrészt már voltam koronavírusos, másrészt egy hete megkaptam az első oltásomat is, pár nap múlva a másodikon is túlesem. Természetesen ettől függetlenül betartunk majd minden szabályt, maszkot fogunk viselni, csak láthassuk a babát” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!