Bulvár-celeb

2021.04.01. 10:45

Kétségbeesetten püfölte a villamos oldalát az anyuka: a rémálma vált valóra

Minden édesanya legrosszabb rémálma vált valóra Budapesten, hatalmas volt a riadalom.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

A 6 éves kislány hamarabb felszállt, mint a család többi tagja. A villamosvezető feltehetően ezt nem vette észre, becsukta az ajtót és elindult.

 

Március 31-én Óbuda-Békásmegyer járőrszolgálatot ellátó felügyelői éppen közbiztonsági ellenőrzést tartottak a III. kerületi Újlak és környékén, amikor a 17-es villamos Kolosy téri megállójában egy segítségért kiáltozó nőre lettek figyelmesek.

Az édesanya a gyermekével szaladt a villamos után, közben ütötte annak oldalát, hogy a vezető észrevegye és megálljon. A felügyelők a hölgy segítségére siettek, aki elmesélte, hogy az egyik gyermeke fennmaradt a villamoson.

A járőrök a szolgálati járművükkel a villamos után mentek, majd a Katinyi mártírok parkja megállónál sikerült a villamost feltartóztatni, amíg a kislányt leszállították. A 6 év körüli kislány nagyon megijedt a történésektől és zokogott. A felügyelők nyugtatták őt, amíg az édesanyja és a testvére a helyszínre érkezett.

 

Az édesanya megköszönte a felügyelők segítségét és a következő villamossal a család ismét együtt továbbutazott – írja a Metropol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!