Bulvár-celeb

2021.07.01. 07:30

Sokkoló részletek, ezért ölte meg az apa 13 éves kisfiát

Gyomorforgató az indok, amiért ez a férfi úgy döntött, hogy véget vet fia életének. Sokakat az háborít fel a legjobban, hogy ennek ellenére még mindig szabadlábon van a férfi.

Forrás: police.uk

Az amerikai Mark Redwine megölte saját fiát, miután a kisfiú kompromittáló fotókat látott apukájáról, amelyeken a középkorú férfi női fehérneműben bizarr szexuális dolgokat művelt – írja a Daily Star nyomán a Metropol.

A 13 éves fiú, Dylan még 2012-ben tűnt el. Az apát pedig négy évvel ezelőtt tartoztatták le, és azóta folyamatosan vizsgálják az ügyet, már több mint tízszer átütemezték a bírósági tárgyalását. A múlt héten azonban újraindult a per és végre pont kerülhet az ügy végére. A mocskos részletek ismeretében még hihetetlenebb, hogy a férfi még mindig szabadlábon van.

 

Sajtóértesülések szerint, Mark és a gyereke szóváltásba keveredtek a képek megtalálása után, ez vezethetett a dolgok tragikus kimeneteléhez.

Fotó: police.uk

 

 

Az eset előzményei közé tartozik, hogy Dylan szülei elváltak, és a kisfiú nem akarta volna a hálaadást az apukájával tölteni, azonban Mark ragaszkodott az előírt láthatáshoz, így együtt töltötték az időt a férfi házában. A férfi a nappalijában ölte meg a fiát.

 

A bűntény után a kisfiú holttestét az erdőben rejtette el a férfi. Később a bíróságon pedig azzal védekezett, hogy egy vadállat ölte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!